PL Bloeit voor bijzondere promotie, coaching en branding

2013-05-05 15.29.08

Mark Renne en Jo Janssen gaan Parkstad Limburg Bloeit uitwerken tot een bijzondere promotie-  en brandingpartner voor bewoners-, wijkorganisaties, kunstenaarscollectieven en samenwerkende ondernemers in MKB.

Parkstad Limburg Bloeit voor branding en promotie van culturele, maatschappelijke en economische initiatieven in de hele regio. PL Bloeit richt zich hierbij vooral op bewoners-, wijkorganisaties, kunstenaarscollectieven en samenwerkende ondernemers in MKB. Organisaties die gecoacht willen worden bij hun eigen promotie en gebruik willen maken van het brede platform dat Parkstad Limburg Bloeit biedt. Op deze manier kan ook contact worden gelegd met vergelijkbare of ondersteunende organisaties. PL Bloeit verzorgt in  overleg ook content voor uw gedrukte en digitale media. PL Bloeit werkt op basis van co-creatie.

PL Bloeit heeft al 5 jaar op eigen initiatief  positieve, kansenscheppende initiatieven in de regio gepromoot. Als tegenhanger van negatieve berichten over bevolkingsdaling en economische ontwikkeling. De kracht van de regio blijft voorop staan en verdient een platform. In deze 5 jaar is er veel bereikt, bindt de slogan “Parkstad Limburg Bloeit” veel mensen en is er een breed netwerk ontstaan.

In de loop van deze weken  zal de site verder worden uitgebreid en wordt de  blogsite onder blogger verplaatst naar wordpress. Een eerste activiteit vanuit deze vernieuwde aanpak is onze deelname aan de redactie van het nieuwe gedrukte magazine  iKirchroa.

Advertenties

One thought on “PL Bloeit voor bijzondere promotie, coaching en branding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s